Contactgegevens:
Van Heemstraweg 59
6641 AB Beuningen
Tel. 024 - 6841808

Toegang vanaf 18 jaar

Een onvergetelijke ervaring

Deze pagina is speciaal voor diegene die voor het eerst een sexsauna willen bezoeken om samen of alleen een nieuwe erotische ervaring willen beleven.

Je bent waarschijnlijk op deze pagina gekomen omdat je overweegt om voor het eerst een sexsauna te bezoeken.

Een bezoek aan onze sexsauna verplicht je tot niets en je hebt alle ruimte om zelf of samen te ontdekken en ervaren wat onze club allemaal te bieden heeft. Niemand zal ongevraagd aan jou of je partner komen. Want nee is en blijft nee.

Wanneer je voor de eerste keer naar onze sexsauna komt merk je dat je in Azzurra snel contact maakt met andere mannen, vrouwen en stellen.

De ruimtes zijn verschillend in grootte. Er zijn ook diverse relaxruimtes die je van binnen uit kunt afsluiten als je je even met iemand van de overige gasten wilt onttrekken. Je bent dus nergens toe verplicht en wij raden je zeker aan eens een kijkje te nemen in alle ruimtes van de sauna.

Een paar korte antwoorden op veelgehoorde vragen:

  • "nee = nee": er gelden strenge gedragsregels. Als je niet gediend bent van toenadering is een simpel "nee" voldoende. Onze gasten kennen en respecteren de geldende normen maar mocht je toch een klacht hebben of melding willen maken van ongewenst gedrag dan helpt het personeel je graag en adequaat.
  • hygiëne: staat bij ons en de gasten hoog in het vaandel. Er zijn ruim voldoende condooms en handdoeken aanwezig. Deze kunnen jullie na gebruik in de prullenbakken en wasmanden doen. Laat deze dus niet rondslingeren.
  • onzeker: nieuwe bezoekers zullen zich soms onzeker en onwennig voelen. Wij helpen jullie graag om je op je gemak te laten voelen. Vraag dus gerust om een uitleg van de sauna.

Kun je nergens antwoord vinden op je vraag? Bel dan 024 - 6841808 gerust met de sauna en we helpen je graag verder.

Wij hopen jullie snel te kunnen verwelkomen in onze sauna!

X